Witgoed reparatie Almere

Bent u op zoek naar een witgoed reparateur in Almere? Dan zit u bij Oranje witgoed Service goed. Wij werken in Almere en omgeving en komen bij u thuis langs. We werken en enkel en alleen met professionele, vakkundige en vriendelijke witgoed reparateurs. Daarnaast staan wij voor snelle service. Vaak komen we dezelfde dag nog bij u langs om uw witgoed te repareren.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Doordat wij alleen maar met reparateurs werken die jarenlange ervaring hebben in deze branche, mag u er van uit gaan dat een reparatie zo snel en efficiënt mogelijk wordt verricht. Daarnaast is het ook fijn voor u om te weten dat de reparateurs die werken bij deze witgoed reparatie specialist Almere zelf ook uit deze omgeving komen. Dit betekent dat zij de weg feilloos kennen. Een reparatie is snel geregeld en voor complexere zaken komen we graag nog een keer terug, natuurlijk ook op korte termijn.

Witgoed reparatie Almere

Maar we repareren niet zomaar. Voordat wij aan de reparatie beginnen kijken wij altijd naar de economische waarde van uw apparaat. Wij zouden het zonde vinden als we een bijvoorbeeld een wasmachine laten maken en er daarna achter komen dat u voor dezelfde prijs als de reparatie een compleet nieuwe of tweedehandse wasmachine kunt kopen. Dit willen wij voorkomen door van te voren te kijken naar de waarde.

Wij zorgen ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw kapotte witgoed. Een niet werkende vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer is al vervelend genoeg. Als u een kapot apparaat heeft en in de omgeving Utrecht woont, neem dan snel contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer: 085 – 001 4133. Wij komen dan zo snel mogelijk – vaak is dit nog dezelfde dag – bij u langs om uw kapotte witgoed te repareren. Bij Oranje witgoed Service Utrecht staan we voor snelle service met een glimlach.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!