Witgoed reparatie Amersfoort

Bent u op zoek naar een reparateur voor uw kapotte witgoed in Amersfoort en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen vaak dezelfde dag nog bij u thuis langs om uw apparaat te maken. Witgoed dat niet meer werkt is al vervelend genoeg, wij zorgen ervoor dat u niet lang zonder hoeft te zitten.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Oranje witgoed reparatie service werkt enkel en alleen met ervaren en professionele reparateurs. Dit betekent dat een reparatie zo snel, efficiënt en vakkundig mogelijk gebeurt. Op die manier betaalt u dus ook nooit te veel en kunt u snel weer gebruik maken van uw kapotte vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer. Fijn om te weten is dat de reparateurs van Oranje witgoed reparatie Service Amersfoort zelf ook allemaal uit Amersfoort en omgeving komen. Zij kennen de weg in uw buurt dus feilloos.

Witgoed reparatie Amersfoort

Voordat we gaan repareren kijken we altijd of uw apparaat het nog waard is. Met andere woorden kijken we voordat we gaan repareren altijd eerst naar de economische waarde van uw witgoed. Het zou zonde zijn als u bij ons reparatiekosten betaalt maar dat u er later achter komt dat u voor dezelfde prijs of 50,- euro meer een nieuw of tweedehands apparaat kan kopen. We zouden dit zelf ook erg vervelend vinden en de klant is bij ons koning. Uiteraard gaat dit altijd allemaal in overleg met u en zijn we hier eerlijk, open en transparant over.

Dus: woont u in Amersfoort en omgeving en bent u op zoek naar een goede witgoed reparateur die bij u thuis langs komt? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer: 085 – 001 4133. Wij komen zo snel mogelijk – vaak is dat dezelfde dag – bij u thuis langs om uw kapotte vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer te maken.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!