Witgoed reparatie Amsterdam

Bent u op zoek naar een witgoed reparateur in Amsterdam? Dan bent u bij Oranje witgoed reparatie aan het goede adres. Wij komen bij u langs op locatie en repareren het vaak dezelfde dag nog. Alle reparaties worden snel uitgevoerd door vakkundige reparateurs. Ze hebben verstand van verschillende apparaten en daarom kunt u voor verschillende reparaties bij ons terecht.

Wat repareren wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

De reparateurs bij Oranje witgoedreparatie hebben jarenlange ervaring, zijn professioneel, vriendelijk en servicegericht. En, ook niet geheel onbelangrijk, komen zelf uit omgeving Amsterdam. Daardoor kennen ze feilloos de weg in Amsterdam en omgeving. Wij begrijpen dat kapot witgoed ontzettend vervelend kan zijn, daarom komen wij zo snel mogelijk langs om uw vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer te repareren. Vaak is dit nog dezelfde dag. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw kapotte witgoed.

Witgoed reparatie Amsterdam

Voordat wij uw witgoed repareren, kijken we altijd of het voor u rendabel is als we hem maken. Soms blijkt namelijk dat een reparatie duurder is dan een nieuw of tweedehands apparaat. Wij willen dat u er zoveel mogelijk mee op schiet en daarom kijken we altijd wat voor u het meest gunstig uitpakt. Het is zonde als u bijvoorbeeld uw wasmachine laat maken terwijl een nieuwe hetzelfde kost of slechts 50,- euro duurder is. Uiteraard gaat alles met u in overleg.

Dus heeft u onverhoopt een kapotte vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer en woont u in omgeving Amsterdam? Bel dan naar: 085 – 001 4133 en maak een afspraak. De voorrijkosten zijn gratis en van te voren wordt de prijs van de reparatie afgesproken. Vaak kunt u uw witgoed dezelfde dag weer gebruiken.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!