Witgoed reparatie Haarlem

Bent u op zoek naar een witgoed reparateur in Haarlem en omgeving? Dan bent u bij Oranje witgoed Service aan het goede adres. Wij repareren uw kapotte apparaten vaak dezelfde dag nog en komen bij u thuis langs. Wij werken enkel met ervaren en professionele reparateurs, zodat een reparatie vaak een fluitje van een cent en binnen een dag geregeld is. Als het toch meer werk is, dan overleggen we dit altijd met u.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Zoals gezegd werken wij alleen met professionele en ervaren reparateurs. Dat betekent dat zij ook goed op waarde kunnen schatten of het apparaat dat kapot het nog waard is om gemaakt te worden. Wij zouden het doodzonde vinden als we een wasmachine, droger of vaatwasser maken en dat u voor dezelfde prijs of 50,- euro meer een tweedehandse of nieuwe kunt kopen. Dit bespreken we dan ook altijd open en eerlijk met u. Uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk bij u, maar wij informeren u altijd over de economische waarde van uw kapotte witgoed.

Witgoed reparatie Haarlem

Daarnaast is het grote voordeel van ervaren en professionele reparateurs, dat de reparatie zo snel en efficiënt mogelijk verricht wordt. Dit betekent dat er vaak dezelfde dag nog iemand van Oranje witgoed reparatie service bij u langs komt om uw witgoed te herstellen. Een reparatie is snel geregeld en voor complexere reparaties komen we graag nog een keer terug, natuurlijk is dit ook op korte termijn. Ook is het fijn te weten dat de reparateurs die werken bij Oranje witgoed reparatieservice zelf ook uit de omgeving Haarlem komen. Ze kennen dus feilloos de weg en kunnen binnen no time bij u zijn.

Oranje witgoed Service Haarlem staat voor professionele en vakkundige reparateurs en snelle service met een glimlach. Wij zorgen ervoor dat u niet lang zonder vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer hoeft te zitten. Dit is al vervelend genoeg en u wilt dan niet nog lang wachten voordat het gemaakt is, wij snappen dat. Neem contact met ons op via het telefoonnummer: 085 – 001 4133. Wij komen dan zo snel mogelijk – vaak nog dezelfde dag – bij u langs om uw witgoed te repareren.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!