Witgoed reparatie Leiden

Bent u op zoek naar een reparateur voor witgoed in Leiden? Dan bent u bij Oranje witgoed aan het goede adres! Bij ons weet u zeker dat uw kapotte apparaat binnen no time weer goed werkt. Vaak komen onze reparateurs dezelfde dag nog langs om uw witgoed te maken. Wij werken enkel en alleen met professionele en vakkundige reparateurs. Ze hebben veel ervaring en kennis van verschillende apparaten. U kunt daarom ook voor alle witgoed apparaten bij ons terecht.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

De werknemers bij Oranje witgoedreparatie hebben jarenlange ervaring, zijn professioneel, vriendelijk en servicegericht. Door middel van een telefoontje staan ze vaak dezelfde dag nog bij u op de stoep. Ze weten die stoep ook precies te vinden, want alle reparateurs die werken in omgeving Leiden komen hier zelf vandaan. Daarom kennen ze de stad perfect. Wij begrijpen dat een kapotte vaatwasser, wasmachine, droger of koelkast ontzettend vervelend kan zijn en daarom repareren wij vakkundig en snel.

Witgoed reparatie Leiden

Maar voordat we een reparatie beginnen kijken we altijd eerst naar de economische waarde. Het kan namelijk zo zijn dat een reparatie aan een apparaat (in verhouding) duurder is dan bijvoorbeeld een tweedehands of nieuw apparaat. Dit vinden wij zonde. Wij willen het beste voor u en zullen hier dan ook open en eerlijk over adviseren. Stel dat wij uw wasmachine maken, maar dat u voor 50, – euro meer een nieuwe heeft? Dat zouden we zelf ook niet willen. Onze werknemers doen alles met u in overleg en zullen u ook meenemen in dit proces.

Dus: wilt u open en eerlijk advies, snelle service en vriendelijke maar toch vakkundige reparateurs voor uw kapotte witgoed? Neemt u dan contact op met Oranje witgoedservice. Dat kan via het telefoonnummer: 085 – 001 4133. Maak een afspraak, dan komen wij zo snel mogelijk en vaak dezelfde dag nog bij u langs. Vaak kunt u dan de volgende dag nog gebruik maken van uw kapotte witgoed.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!