Witgoed reparatie Utrecht

Woont u in omgeving Utrecht en bent u op zoek naar een reparateur die zo snel en vakkundig mogelijk uw kapotte witgoed kan repareren? Dan bent u bij Oranje witgoed service aan het juiste adres. Wij komen vaak dezelfde dag nog bij u langs om uw apparaten te repareren. Bij onze witgoed reparatie service in Utrecht werken enkel en alleen professionele en vakkundige reparateurs.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Wij zorgen ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw witgoed. Een kapotte vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer is al vervelend genoeg. U hoeft nooit lang te wachten voordat een van onze reparateurs bij u op de stoep staat om het apparaat weer te herstellen. Dankzij de ervaring van de medewerkers bij Oranje witgoed Service is een reparatie vaak snel en eenvoudig gedaan. Daarnaast is het fijn te weten dat de medewerkers bij deze witgoed reparatie specialist zelf ook uit Utrecht komen en daarom de weg feilloos kennen.

Witgoed reparatie Utrecht

Voordat wij Witgoed gaan repareren kijken we altijd eerst naar de economische waarde: is het apparaat de reparatie nog waard? Wij vinden het zonde van uw geld als u voor bijvoorbeeld 50,- euro meer of voor dezelfde prijs een compleet nieuw of tweedehands apparaat kunt kopen. Wij zullen hier altijd open en eerlijk over communiceren en zullen dit te alle tijden met u bespreken.

Dus; zit u onverhoopt met een kapotte vaatwasser, droger, wasmachine of ander witgoed in omgeving Utrecht? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer: 085 – 001 4133. Dan komt een van onze reparateurs zo snel mogelijk – vaak is dit nog dezelfde dag – bij u langs om het apparaat te repareren. Wij staan voor snelle service, klantvriendelijkheid en professionele en vakkundige reparateurs.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!