Witgoed reparatie Zaandam

Bent u op zoek naar een witgoed reparateur in Zaandam en omgeving? Dan bent u bij Oranje witgoed reparatie specialist aan het goede adres. Heeft u kapot witgoed? Bel ons dan en dan komen wij vaak dezelfde dag nog bij u langs om uw niet werkende apparaat te herstellen. Wij werken enkel en alleen met ervaren en professionele reparateurs. Dit betekent dat uw apparaat vaak dezelfde dag nog wordt hersteld.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Bij ons mag u verwachten dat de reparatie zo vakkundig en efficiënt mogelijk gebeurt. Dit omdat wij alleen maar met mensen werken die ervaring hebben in deze branche en hun vak. Daarnaast is het fijn om te weten dat de reparateurs van Oranje witgoed reparatie service Zaandam zelf ook uit deze regio komen. Daardoor kennen ze de weg feilloos. Als u ’s ochtends belt wordt de reparatie vaak ’s middags nog gedaan.

Witgoed reparatie Zaandam

Maar, we repareren niet zomaar. Dankzij de vakkennis van onze werknemers kijken zij eerst altijd naar de economische waarde en communiceren ze hier ook open en eerlijk over. Het zou zonde zijn als u bij ons uw kapotte vaatwasser, wasmachine of droger laat maken en er later achter komt dat een nieuwe of tweedehandse dezelfde prijs of 50,- euro duurder is. Uiteraard neemt u altijd zelf de beslissing, maar onze medewerkers zijn hier altijd eerlijk over.

Dus: heeft u een kapotte vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer en woont in Zaandam of de omgeving? Neem dan contact op met Oranje witgoed reparatie Specialist via het telefoonnummer: 085 – 001 4133. Dan komt een van onze monteurs zo snel mogelijk – vaak is dit nog dezelfde dag – bij u langs om uw kapotte witgoed te repareren. Snelle service en vakkundige witgoed reparaties.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!