Witgoed reparatie Zoetermeer

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goede en vakkundige witgoed reparateur in Zoetermeer en omgeving? Dan bent u bij Oranje witgoed reparatie service aan het goede adres. Wij komen bij u thuis langs om uw kapotte witgoed te repareren. Omdat wij enkel en alleen met professionele reparateurs werken is zo’n reparatie vaak een fluitje van een cent. Mocht het onverhoopt nou toch meer werk zijn, dan komen wij zo snel mogelijk nog een keer bij u langs.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Wij zorgen ervoor dat u niet te lang zonder vaatwasser, machine, droger, koelkast of vriezer hoeft te zitten. Dit is al vervelend genoeg, dus snelle service staat bij Oranje witgoed Service Zoetermeer hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat er vaak dezelfde dag nog een van onze reparateurs bij u thuis langs komt om uw kapotte witgoed te maken. Op deze manier zit u niet lang zonder en dankzij de vakkennis van onze collega’s ijs zo’n reparatie snel, efficiënt en dus tegen geringe kosten te realiseren.

Witgoed reparatie Zoetermeer

Maar we repareren niet zomaar. Wij zouden het doodzonde vinden als u een reparatie bij ons laat doen en er dan een paar dagen later achter komt dat u voor hetzelfde bedrag of 50,- euro meer een compleet nieuw of tweedehands apparaat ter vervanging had kunnen komen. Daarom kijken wij voordat we de reparatie beginnen altijd eerst naar de economische waarde van uw witgoed. Met andere woorden: de vakkundige reparateurs kijken of uw apparaat het nog waard is om gemaakt te worden. Uiteraard delen de collega’s hun bevindingen eerlijk en open met u. Uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk altijd bij u.

Dus woont u in omgeving Amersfoort en bent u op zoek naar een betrouwbare, vakkundige en efficiënte witgoed reparateur? Is uw wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer of koelkast kapot en heeft u iemand nodig die hem zo snel mogelijk komt maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 085 – 001 4133. Dan komt een van onze reparateurs – die zelf ook uit de omgeving Zoetermeer komt – vaak dezelfde dag nog bij u langs.

Oranje witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!